Sant Feliu

Anar a Sant Feliu sempre és per nosaltres una cosa especial, és el bressol dels dos discs que tenim i que tant ens estimem, és un poblet de la costa brava on ens hi sentim com a casa, s’hi respira un ambient diferent i una cultura musical que ens enamora. També hi tenim els amics de Bullit, germans Garcia, els Pitt Marvel, la gent de TZVR, que fan que tot acabi de ser rodó.

Aquesta vegada no ha estat una excepció i malgrat l’amenaça de pluja el concert va ser tot un èxit i el músics vam disfrutar moltíssim dalt l’escenari. Vam escollir un tracklist molt directe i ràpid, en el qual no vam poder resistir-nos a afegir alguns temes del nou disc, que tenim unes ganes inhumanes de que sentiu! Després del nostre directe vam disfrutar de l’energia que desprenen els Bullit abans d’entrar en l’apassionant món dels cocheschoques, on per uns moments vam tornar a ser nens. Una estona per la platja de SF fent uns gots i a dormir a la furgoneta, que estava en zona blava, com que avui era diumenge…

El cas és que ens hem despertat i una amable senyoreta ens estava fent una no tant amable recepta. Resulta que a l’estiu allà la zona blava també es paga els diumenges, vaja. Ens ha anat de segons, però després de dialogar amb ella finalment no ens ha deixat el paperet.

Hem fet matí a la platja i hem acabat menjant uns entrepans molt complerts a Can Saura. A les 6 començava la cursa de pasteres que s’organitza cada any per la festa major i la curiositat ens ha fet acostar-nos de nou al mar per veure’n la sortida, que ha estat brutal i que ens ha animat a fer el pas per l’any que ve i participar-hi.

N’hi ha que demà treballem i hem hagut de tornar a Manresa, Jet i Ubach segueixen al peu del canó, enveja sana.

Això és tot, ens veiem la setmana que ve a l’Escala!

Pau

Quant a cleptonmusic
Sexy Disco Erotic Show !!!

Deixa un comentari